Godt nytt år

Må innrømme at jeg har vært litt sløv i det siste til å oppdatere dagboken. Siden sist har jeg byttet atelie. Det vil si at jeg har flyttet ut av atelie, og opp på ett lite rom i andre etasje der jeg bor. Det må være midlertidig løsning for værelset er for lite og det er altfor  lavt under taket.  Jeg har ennå bare brukt rommet i noe dager. Det går seg vel til. Ellers kan jeg notere at jeg sluttet arbeidet mitt på skolen for å være med selvstendig. Ha mer fokus på MITT arbeidet. Det er en spennende tid i møte. 2018 begynte meget godt og håper det vil fortsette.

Jeg har just kommet tilbake til Bindal etter å ha vært i Sarpsborg siden jul. Der var jeg så heldig å få leie en liten krok i ateliet til Tore Johansen i Halden. Flere av bildene jeg legger ved her er ting jeg laget de to ukene jeg var på atelie der.

Ellers må jeg jo nevne at jeg fikk solgt maleriet mitt «bryllup» til Sarpsborg kommune mens jeg var hjemme i Sarpsborg nå. Det var stor stor stas.

Her er noen bilder fra de siste ukene mine .

 

 


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *