For en herlig gjeng !!!

5 kvelder denne høsten har jeg vært lærer for en fantastisk gruppe mennesker på Bindalseidet. Det var i alt 8 deltakere der 3 var helt nye og resten var gamle travere fra tidligere malekurs jeg har holdt her i Bindal. Det er jo like artig å lære nye deltakere å føre penselen som å se de bli mer og mer trygge på det de gjør. 3 timer går så vanvittig fort i godt lag. Og det har deltakerne merket også. De har knapt tid til å ta seg en liten pause. Og jeg må si at pausene denne gangen har vært beriket med både kaffe og kaker som deltakerne har tatt med. Da er det jo enkelt for meg å overraske de med en ekstra kveld som en gave. Det var i utgangspunktet ferdig sist torsdag, men det blir altså en kveld til i slutten av oktober, til stor jubel blant deltakerne. Dere er fantastiske !! Og veldig flinke !! Gleder meg til neste gang.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *