Selvportrett-kurs på pensjonistskolen Sømna.

 

 

For en koselig helg!!

Sist helg var jeg nok en gang på Sømna pensjonistskole for å holde malekurs. Det er den tredje gangen i rekken jeg blir invitert dit ., og like koselig vær eneste gang. Det er alltid en fast gjeng som kommer og alltid noen nye ansikter å bli kjent med. I alt var det en fantastisk bukett talentfulle og muntre deltakere. Det må sies at det alltid er mye latter og glede på mine malekurs,.og det er en så god følelse. På dette malekurset var tema selvportrett, og jeg må si det er mange tøffe elever som tørr å ta skrittet å male seg selv. Det er ofte en bøyg å sette seg ned foran speile og se på seg selv i timevis. Det føles så nakent , for man skal ikke bare male sine trekk, men også sin sinnstemning, sitt nakne JEG. Men når male prosessen først er igang, glemmer man fort at man faktisk sitter å stirrer på seg selv. Speil er jo ett fantastisk verktøy å ta i bruk når man ønsker å male ett ansikt, men ikke har modell. Det å male selvportrett er en flott øvelse. Jeg anbefaler alle som maler til å prøve. Ellers gleder jeg meg veldig til neste malekurs på Sømna, som blir over jul engang. Da har jeg tenkt at det blir portrett-kurs med levende modeller. Først ett tegnekurs så ett malekurs. Dette blir så artig !!! Takk for denne gang pensjonistskolen


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *